Τιμητικό δείπνο προς τιμή Ορέστη Ρωσσίδη

Ο Ορέστης Ρωσσίδης  , καθήμενος στο μέσο έχοντας δεξιά του τη Λίλιαν Παναγή και αριστερά του  τον Κυριάκο Τσιούπρα . Ιστάμενοι , από αριστερά , Σπύρος Νεοφύτου , Μιχάλης Έλληνας , Πάμπος Χαραλάμπους , Τάσος Ζαχαριάδης , Γιάννης Κυριακίδης , Μάικολ Γιακουμή και Δώρος Παρτασίδης . Ο Θανάσης Γκαβός , επίσης  παρών,   απέναντι ,  δημιουργός της φωτογραφίας.

Με αφορμή την αφυπηρέτηση του  Ορέστη Ρωσσίδη από το ευγενικό λειτούργημα του τουρισμού  ύστερα από πολύχρονη  υπηρεσία σαν Γενικός Διευθυντής των γραφείων του Κυπριακού  Οργανισμού Τουρισμού στο Λονδίνο, η ομάδα των παροικιακών δημοσιογράφων τίμησε τη  βαρυσήμαντη προσφορά του με την παράθεση σχετικού γεύματος.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη  Παρασκευή , στο εστιατόριο Πανέρι, συμμετείχαν προς ενίσχυση της οφειλόμενης εκτίμησης προς το πρόσωπο του τιμωμένου , και η  Λίλυ Παναγή , ανώτερη λειτουργός στην υπηρεσία του ΚΟΤ στο Λονδίνο , που αφυπηρέτησε πριν μερικούς μήνες όπως και ο Σπύρος     Νεοφύτου , με, επίσης, μακρά υπηρεσία , σε ανώτερη θέση , στις Κυπριακές Αερογραμμές .

Όλοι οι παρόντες  εξήραν το έργο του  Ορέστη Ρωσσίδη , σ’ένα τεραστίας σημασίας , για την κυπριακή οικονομία , τομέα όπως ο τουρισμός και μάλιστα  από την έδρα της χώρας με την πρώτη θέση σε αριθμητική συμβολή . Μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον άνθρωπο  και τα πλεονεκτήματα του , τονίζοντας ιδιαίτερα την πραότητα του χαρακτήρα του , το ανώτερο ήθος , τη σεμνότητα και την ανθρώπινη  συμπεριφορά του , στοιχεία ιδιαίτερα ενισχυτικά για την επαγγελματική του ενασχόληση αλλά και για το καλό όνομα της παροικίας . Ο  Ορέστης Ρωσσίδης απάντησε ευχαριστώντας και με αναφορές στη δική του προσωπική ικανοποίηση από τον επαγγελματικό συσχετισμό του με τον τουρισμό . Εκ μέρους της δημοσιογραφικής οικογένειας ο Κυριάκος  Τσιούπρας επέδωσε στον τιμώμενο αναμνηστικό, της εκδήλωσης, αφιέρωμα.

ΚΥΠΕ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.