Σε 16 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο απαγωγέας του μοντέλου Κλόι Έιλινγκ

Ένοχο για την απαγωγή του μοντέλου Κλόι Έιλινγκ από τη Βρετανία έκρινε ιταλικό δικαστήριο τον Λούκας Χέρμπα καταδικάζοντάς τον σε κάθειρξη 16 ετών και εννέα μηνών.

Kidnapper Lukasz Herba. O Λούκας Χέρμπα καταδικάστηκε σε 16 χρόνια κι 9 μήνες φυλάκιση από ιταλικό δικαστήριο/

Η 20χρονη Βρετανίδα από το νότιο Λονδίνο είχε πει στο δικαστήριο ότι είχε πάει το περασμένο καλοκαίρι στο Μιλάνο με την ιδιότητά της ως μοντέλο πιστεύοντας ότι πρόκειται να κάνει μια φωτογράφιση, αλλά έπεσε στην παγίδα μελών μιας εγκληματικής συμμορίας ονόματι «Μαύρος Θάνατος», που κατηγορείται ότι πουλάει σκλάβες του σεξ στη Μέση Ανατολή, τα οποία την έπιασαν και τη νάρκωσαν μεταφέροντάς την μέσα σε μια βαλίτσα σε ερημική ορεινή περιοχή της βόρειας Ιταλίας. Έξι μέρες αργότερα βρέθηκε έξω από το κτίριο της βρετανικής πρεσβείας. Κι όπως υποστήριξε οι απαγωγείς της τη λυπήθηκαν επειδή τους είπε ότι έχει ανήλικο παιδί.

Ο 30χρονος Πολωνός είχε υποστηρίξει στο δικαστήριο ότι η «απαγωγή» ήταν στημένη κι ότι η Έιλινγκ μετείχε στο κόλπο με στόχο να γίνει διάσημη.

Το σέξι μοντέλο είχε προκαλέσει περαιτέρω σάλο όταν ανήρτησε μια ημίγυμνη φωτογραφία της στο Διαδίκτυο, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη στο δικαστήριο ότι είχε πάρει πρωινό με τον Χέρμπα, προτού πάνε να ψωνίσουν παπούτσια πριν την απελευθέρωσή της.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.