ΑΓΓΛΙΑ: Ελληνοκύπριος καταζητούμενος του ΗΒ μπορεί να κρύβεται στη Κύπρο

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν 8  διαβόητους καταζητούμενους που σχετίζονται με βιασμό ή παιδοφιλία. Ανάμεσα τους και ο Ελληνοκύπριος Κώστας Σαμψών, που κατηγορήθηκε ότι βίασε γυναίκα στο Ruislip, Middlesex. 

Ο Κώστας Σαμψών καταδικάστηκε τον Αύγουστο του 2012 από Βρετανικό Δικαστήριο, αφού κρίθηκε ένοχος για το βιασμό μίας νεαρής γυναίκας τον Φεβρουάριο του 2010.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, ο Σαμψών γνώρισε το θύμα του σε ένα νυχτερινό κέντρο του Λονδίνου. Όταν η νεαρή του ανέφερε ότι δεν αισθανόταν καλά αφού είχε πιει πολύ, αυτός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είναι εξιδεικευμένος σε θέματα υγείας και προσφέρθηκε να την μεταφέρει στο σπίτι της. Έτσι και έγινε. Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, εκεί την βίασε, της έκλεψε το κινητό τηλέφωνο καθώς και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της συγκατοίκου της κι έγινε καπνός.

Στα σχετικά δημοσιεύματα αναφέρεται ότι η Βρετανική Αστυνομία θεωρεί ότι ο Σαμψών, ηλικίας γύρω στα 27 ετών, ο οποίος δραπέτευσε ότι κρύβεται στην Κύπρο.

Επίσης η Βρετανική Αστυνομία ζητά τη βοήθεια από οποιονδήποτε ενδεχομένως γνωρίζει ή είδε κάτι να επικοινωνήσει στο αγγλικό τηλέφωνο 8000 55 11.

DailyMail

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.