Αγγλία: Ένοχη η Κύπρια μητέρα για κύκλωμα ναρκωτικών

Ένοχη κρίθηκε από το Δικαστήριο του Exeter, στην Αγγλία, η 67χρονη Κύπρια που φαίνεται να βοηθούσε το γιό της σε κύκλωμα ναρκωτικών, με δράση το Devon, το Λονδίνο και την Κύπρο.

Όπως αναφέρουν Βρετανικά ΜΜΕ, η 67χρονη, που διαμένει μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, κρίθηκε ένοχη από το Δικαστήριο, μαζί με ακόμη έναν 27χρονο, με την ποινή της να ανακοινώνεται σε μεταγενέστερη δικάσιμο.

Αν και η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες και είπε πως δεν γνώριζε ότι ο γιος της διακινούσε ναρκωτικά, εντούτοις το Δικαστήριο αποκάλυψε πως μέσα από μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό της, διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι βοηθούσε τον γιο της στη διακίνηση της επιχείρησης ναρκωτικών, τη στιγμή που εκείνος βρισκόταν στην Κύπρο.

Όπως είχε αναφερθεί στο Δικαστήριο, η μητέρα φαίνεται να πραγματοποίησε συνολικά 26 ταξίδια στο Devon, αρκετές φορές μέσα στη νύχτα, μεταφέροντας ναρκωτικά, αξίας δεκάδων χιλιάδων στερλινών.

Η 67χρονη κρίθηκε ένοχη για συνομωσία για ναρκωτικά και ξέπλυμα χρήματος.

Στο κύκλωμα αναμιγνύεται και ένας 27χρονος, Βρετανός, ο οποίος πραγματοποίησε επίσης ταξίδια, διακινώντας ναρκωτικά, ενώ τον Μάιο του 2017 είχε συλληφθεί, έχοντας στην κατοχή του κοκαΐνη αξίας £12,500.

Πηγή: βρετανικά ΜΜΕ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.