Αν το σώμα είναι το σπίτι της ψυχής, η Felicity ζει σε ένα υπέροχο «σπίτι» με θέα: που, όμως, κάποιοι κατά βάθος ζηλεύουν

Η αποστομωτική απάντηση ενός plus-size μοντέλου όταν την χλεύασαν για το σώμα της σε ελληνική παραλία…

Στα 29 της χρόνια, η Felicity Hayward έχει καταφέρει κάτι που πολλοί δεν καταφέρνουν μέχρι και το τέλος της ζωής τους: να αποδεχθεί τον εαυτό της, όπως ακριβώς είναι.

H αυτοπεποίθηση έχει χαρίσει στην Felicity μια καριέρα που συνεχώς εξελίσσεται. Μεγάλες εταιρίες και μέσα ενημέρωσης είδαν στο πρόσωπό της, την γυναίκα που αξίζει να έχει βήμα γιατί πρεσβεύει ένα πρότυπο ομορφιάς που προσπερνά επιδεικτικά ό,τι δεν είναι αυθεντικό, ό,τι έχει ρετούς.

Αν το σώμα είναι το σπίτι της ψυχής, η Felicity ζει σε ένα υπέροχο «σπίτι» με θέα: που, όμως, κάποιοι κατά βάθος ζηλεύουν.

Γιατί αυτός που κοροϊδεύει το σώμα του άλλου για τις ατέλειές του, δεν περνά καλά με το δικό σου σώμα.

Η Felicity Hayward διάλεξε τα ελληνικά νησιά για διακοπές. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες από την Ελλάδα: μόνο που σε μια από αυτές, δίνει απάντηση σε bodyshamers που την χλεύασαν στην παραλία για τις αναλογίες της. Η Felicity έκανε την ηλιοθεραπεία της, όταν άκουσε δύο λουόμενους να την κοροϊδεύουν.

Η Felicity με ένα ποστ δίνει αποστομωτική απάντηση σε αυτούς που ασχολούνται με την ζωή των άλλων, επειδή δεν βρίσκουν ενδιαφέρον στη δική τους ζωή και έχουν έναν κακό λόγο να πουν για κάτι που δεν υπακούει στα mainstream πρότυπά τους.

Η Felicity δείχνει τις καμπύλες της και γράφει:

«Στο ζευγάρι που καθόταν στην παραλία και «έσπαγε πλάκα», γελούσε και με φωτογράφιζε εμένα και την παρέα μου ενώ απολαμβάναμε τις διακοπές μας με μπικίνι.. θα κάθομαι μπροστά σας για ένα τέταρτο και φωτογραφίζομαι έτσι… Γιατί το σώμα μου, αξίζει όσο το δικό σας, γλυκά μου. Το ότι έχετε ένα γυμνασμένο σώμα δεν σημαίνει ότι αξίζετε περισσότερο σεβασμό. Η «σύγκριση» είναι ο κλέφτης της χαράς… Εγω σκοπεύω να ζήσω μια τέλεια ζωή, όπως τώρα. Εσείς βγάλτε τα πέρα με τις ανασφάλειές σας».

 

Ηταν τεράστια η αποδοχή του μηνύματος που θέλησε να περάσει η Felicity με το ποστ της.

Τα like ήταν χιλιάδες και τα σχόλια αποθέωναν τον τρόπο που διαχειρίστηκε την προσβολή στο σώμα της.

Οι bodyshamers είναι όλοι ίδιοι. Αυτό που τους ενώνει είναι ένα: η ανασφάλεια.

Οι φωτογραφίες της Felicity από την Ελλάδα είναι υπέροχες:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.