10 Συντηρητικοί βουλευτές γιορτάζουν την 35η επέτειο επανεκλογής τους στο Kοινοβούλιο

Στο κέντρο της αναμνηστικής φωτογραφίας ο Δώρος Παρτασίδης με τους βουλευτές David Amess (Southend West) Henry Bellingham (Norfolk North West) Alistair Burt (North East Bedfordshire) Christopher Chope (Christchurch) David Evennett (Erith & Crayford) Michael Fallon (Sevenoaks) Roger Gale (North Thanet) Greg Knight (Yorkshire East) Edward Leigh (Gainsborough & Horncastle) and Nicholas Soames (Mid-Sussex).

Μέσα σε τεταμένη ατμόσφαιρα γύρω από το πολυσυζητημένο θέμα του Brexit στο βρετανικό κοινοβούλιο, 10 αξιόλογοι και σημαντικοί βουλευτές του Συντηρητικού κόμματος βρήκαν χρόνο για να γιόρτασαν τα 35χρονα συνεχιζόμενης επανεκλογής τους.

Σημειώνεται ότι το 1983 με την επανεκλογή της Πρωθυπουργού Margaret Thatcher  για δεύτερη θητεία εξελέγησαν επίσης περισσότεροι από 100 νέοι βουλευτές. Δέκα από αυτούς  συνεχίζουν να ασκούν τα καθήκοντά τους ως βουλευτές ανάμεσα στους οποίους και ο Sir Roger Gale, Πρόεδρος της διακοινοβουλευτικής επιτροπής για την Κύπρο.

Κατά τα τελευταία 30 χρόνια ο διακεκριμένος φωτογράφος Δώρος Παρτασίδης λόγω των φιλικών του σχέσεων  με τους βουλευτές τον καλούν για να καλύψει τη συνάντηση με αναμνηστικές φωτογραφίες. Σε ένδειξη εκτίμησης για την προσφορά του τον κάλεσαν να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Στο τέλος της φωτογραφικής κάλυψης, οι βουλευτές δώρησαν στον κ. Παρτασίδη ένα ασημένιο δοχείο το οποίο διακοσμεί το οικογενειακό του σπίτι.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.