Γιατί μισούν τόσο πολύ την Ελλάδα

Τα τσιράκια των Γερμανών και Αμερικανών επαινούν την… εθνική προδοσία!

Το πρόβλημα δεν είναι τα καθημερινά καραγκιοζιλίκια της κυβέρνησης. Δεν είναι αν ο Πάνος Καμμένος παίζει παιχνίδια επιβίωσης σε ένα ιδιότυπο πολιτικό surviror από το οποίο είναι πρώτος προς αποχώρηση.

Δεν είναι ότι τη μία μέρα λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση και την άλλη ότι θα την στηρίξει μέχρι τέλους.

Δεν είναι ότι κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό λέγοντάς του ότι δεν ισχύει η συμφωνία μέχρι να κυρωθεί την ίδια στιγμή που ο Ζάεφ μιλά για «μακεδονικό στρατό», «μακεδονική γλώσσα», «μακεδονική εθνότητα» και δηλώνει περήφανο μέλος του ΝΑΤΟ. Ξεχνώντας βεβαίως ότι κι αυτή η άθλια συμφωνία των Πρεσπών έχει κι έναν προσδιορισμό «Βόρεια». Η πλήρης επιβεβαίωση των τετελεσμένων που έχουν δημιουργηθεί, του πλήρους ξεπουλήματος της Μακεδονίας και χωρίς 30 αργύρια.

Τέλος, δεν είναι ούτε το γεγονός ότι υπουργοί και υφυπουργοί απαξιώνουν τον Τσίπρα και τον Κοτζιά λέγοντας ότι δεν έχει καμιά αξία η υπογραφή τους.

Το χειρότερο όλων είναι ότι μια παρέα αθλίων που κρατιέται με νύχια και με δόντια στην εξουσία κάνει τόσο κακό στη χώρα. Προσβάλλει τους θεσμούς, καταπατά κάθε έννοια δημοκρατικής παράδοσης, δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό, ετοιμάζει η ίδια αποστασίες ενώ κατηγορεί τους άλλους.

Και το ερώτημα είναι γιατί το κάνει αυτό; Γιατί μισεί τόσο πολύ την Ελλάδα;

Η απάντηση είναι απλή. Τη μισούν γιατί είναι αριστεροί. Γιατί μπορεί να είναι εραστές της εξουσίας αλλά είναι ταυτόχρονα και μπαχαλάκηδες του κράτους. Μισούν την κανονικότητα, τις δημοκρατικές διαδικασίες, την πολιτική ορθότητα και κυρίως την κοινωνική ειρήνη. Ξεζουμίζουν την εξουσία και ταυτόχρονα την πολεμούν θέλοντας να την κάνουν σαν τα μούτρα τους.

Θα το δείτε αυτό αύριο στη Βουλή που θα μιλήσουν για την οικονομία. Ο Τσίπρας θα μιλήσει για τη Νοβάρτις, για τη Μαρέβα, για τον Μητσοτάκη, για τηνSiemens, για τα πληρωμένα πιστόλια του. Θα πει τα πάντα αλλά δεν θα πει για τη Μακεδονία. Δεν θα πει πόσο κόστισε η γραβάτα που φόρεσε και πόσο η γραβάτα που του έδωσε ο Ζάεφ.

Δεν θα πει καν για το υποθηκευμένο μέλλον λόγω της καταστροφής που προκάλεσε.

Τι ειρωνεία; Την ημέρα που «γιορτάζεται» η ντροπή της Δημοκρατίας, το δημοψήφισμα του 2015 που ακόμη και ο Τσίπρας έχει μετανιώσει, στη Βουλή θα στήσει μια ακόμη παράσταση το δίδυμο των πολιτικών κλόουν.

Να φανταστούμε ότι και η Περιστέρα θα κλαίει, όπως κάνει κάθε χρόνο για τα χαμένα αριστερά ιδανικά της;

Καταστρέφουν την πατρίδα μας χωρίς να μας ρωτήσουν. Μέχρι πότε θα το κάνουν αυτό;

Θα μας ψήσουν το ψάρι στα χείλη

Ερώτηση Χατζηνικολάου [ΑΝΤ1] στον Πάνο Καμμένο:

«Αν ψηφίζατε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης την επόμενη ημέρα δεν θα πήγαινε ο Τσίπρας να υπογράψει στις Πρέσπες».

Και η απάντηση του γίγαντα της πολιτικής.

«Τι λέτε, βεβαίως και θα υπέγραφε μια συμφωνία που εγώ δεν συμφωνώ. Είμαι περήφανος που είναι φίλος μου ο Τσίπρας αλλά δε συμφωνώ. Όμως, θα πάω με ψηλά το κεφάλι στο ΝΑΤΟ».

«Μα, μια κυβέρνηση που μόλις έχει καταψηφιστεί θα πάει να υπογράψει τέτοια συμφωνία;», 

επιμένει ο δημοσιογράφος, αλλά επιμένει και ο υπουργός.

«Βεβαίως θα την υπέγραφε, αλλά… εγώ δε συμφωνώ, όμως εμπιστεύομαι απόλυτα τον φίλο μου τον Αλέξη».

Δεν είναι φανταστικός διάλογος, όσο κι αν σας φαίνεται σουρεάλ. Είναι πραγματικότητα, είναι αυτό που ζούμε τόσο καιρό τώρα. Η κανονικότητα, η πολιτική ηθική, οι γραμμένοι και άγραφοι κανόνες έχουν γραφτεί στα παλαιότερα των υποδημάτων Συριζαίων και ψεκασμένων.

Κάποιοι νομίζουν ότι θα γίνουν εκλογές σύντομα. Ίσως κι εμείς μαζί τους να ελπίζουμε να γίνουν το συντομότερο μπας και ξεκουμπιστούν. Όμως, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δεν είναι κανονική η Ελλάδα, δεν έχουμε να κάνουμε με κανονικούς ανθρώπους και σωστές κυβερνήσεις.

Αυτοί θα μείνουν στην εξουσία μέχρι την τελευταία ώρα. Ακόμη και με κυβέρνηση μειοψηφίας. Κάποιοι δεν θέλουν να χάσουν τις μεγάλες μάσες, άλλοι που θα βρουν 6.000 ευρώ μηνιάτικο και να κάθονται; Ο Πάνος Καμμένος πότε θα ξαναγίνει βουλευτής, πολλώ δε μάλλον υπουργός; Δεν πρόκειται να πέσουν, θα κυβερνούν μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Και το κυριότερο. Για να πέσουν πρέπει να τους ρίξουν οι εξωτερικές δυνάμεις. Οι Ευρωπαίοι, οι Αμερικανοί. Όμως, αυτοί δεν πρόκειται να το κάνουν. Γιατί να το κάνουν όταν έχουν βρει αυτούς που υπογράφουν τα πάντα, που ξεπουλάνε και τη μάνα τους; Πούλησαν την οικονομία υπογράφοντας μνημόνια, ξεπούλησαν το Μακεδονικό για 30 αργύρια, ξεπούλησαν και το προσφυγικό. Τέτοια χατίρια στον Τραμπ, την Μέρκελ και όλον τον ξένο παράγοντα ποιος θα ξανακάνει;

Σου λένε οι ξένοι: «Που να ξαναμπλέξω με τη λαϊκή δεξιά, με τους καραμανλικούς, με τους δεξιούς και δε συμμαζεύεται; Έχω το παιδί για όλες τις δουλειές».

Μέχρι βεβαίως να μιλήσει ο ελληνικός λαός. Ως τότε, όμως, θα μας τσακίσουν, θα μας ψήσουν το ψάρι στα χείλη.

AntiNews

One thought on “Γιατί μισούν τόσο πολύ την Ελλάδα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.