Οι 12χρονες αδερφές που στηρίζουν τα θύματα σωματεμπορίας στην Κύπρο 

Η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου συνάντησε σήμερα στο γραφείο της τις δύο δωδεκάχρονες αδελφές, Hunter και Sophia Petmecky, οι οποίες με την εθελοντική τους δράση στις ΗΠΑ, ενίσχυσαν το έργο της ΜΚΟ Cyprus Stop Trafficking.

Η κ. Αιμιλιανίδου εξήρε το ήθος και την ευαισθησία των δύο κοριτσιών και τις συνεχάρη θερμά για την πρωτοβουλία τους να βοηθήσουν τα θύματα σωματεμπορίας στην Κύπρο, μετά από επίσκεψή τους στο καταφύγιο “Open House” – χώρο διαμονής θυμάτων σωματεμπορίας.

Τα δυο κορίτσια – που ζουν στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ – συγκινήθηκαν και ευαισθητοποιήθηκαν όταν έμαθαν περί σωματεμπορίας συνομήλικων τους και ανέλαβαν πρωτοβουλία για ενίσχυση της οργάνωσης Cyprus Stop Trafficking, φτιάχνοντας και πουλώντας λεμονάδες και μπισκότα στο πάρκο της γειτονιάς τους.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις αυτές, ύψους $301, τα προσέφεραν για τους σκοπούς εκτύπωσης του ημερολογίου που εκδίδει η οργάνωση, το οποίο αποτελείται από φωτογραφίες που τράβηξαν οι ίδιες στις ΗΠΑ.

ΚΥΠΕ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.