ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΛΑΠΗΘΟΥ, ΚΑΡΑΒΑ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

΄Εκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου μετά την είδηση του θανάτου του Επιτίμου Προέδρου.μ. Χρυσόστομου Παπαπαύλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Λαπήθου, Καραβά και Περιχώρων συνήλθε έκτακτα σε ειδική συνεδρία, τη Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018, μετά από την είδηση του θανάτου του Επίτιμου Προέδρου του μ. Χρυσόστομου Παπαπαύλου, και αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του εκλιπόντος για τη σημαντική προσφορά του στο Σύνδεσμο, τη γενέτειρά του και την πατρίδα του με τις ακόλουθες ενέργειες:

  • Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια των μελών του Συνδέσμου στην οικογένειά του εκλιπόντος.
  • Να ακυρώσει για φέτος τον καθιερωμένο ετήσιο «Χορό του Λεμονιού» σε ένδειξη του πένθους και της εκτίμησης των μελών του Συνδέσμου στο πρόσωπο του εκλιπόντος.
  • Να ετοιμάσει και αποστείλει σχετικές ανακοινώσεις στον ελληνικό παροικιακό τύπο και στην εφημερίδα του Δήμου Λαπήθου «Τα νέα της Λαπήθου».
  • Να κάνει εισφορά από το ταμείο του Συνδέσμου ποσού £100.00 στο Alzheimer’s Society στη μνήμη του εκλιπόντος.
  • Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου στην κηδεία του την προσεχή Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018, στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή.
  • Να καλέσει τα μέλη του Συνδέσμου να παραστούν στην κηδεία.
  • Να αναθέσει στον Αντιπρόεδρο κ. Χριστάκη Καριολή να εκφωνήσει εκ μέρους του Συνδέσμου σύντομο επικήδειο λόγο στην αγγλική γλώσσα, ύστερα από σχετική παράκληση της οικογένειας.
  • Να αναθέσει στον Πρόεδρο κ. Σάββα Παυλίδη να αναφερθεί στις τιμητικές ενέργειες του «Συνδέσμου Αποδήμων Λαπήθου, Καραβά και Περιχώρων Μ. Βρετανίας» για τον εκλιπόντα και να καταθέσει στεφάνι στο φέρετρό του εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του.
  • Να αναθέσει στον Α΄ Οργανωτικό Γραμματέα κ. Ντίνο Αποστολίδη  να καταθέσει στεφάνι εκ μέρους  του Δήμου Λαπήθου.
  • Να αναθέσει στο Β΄ Οργανωτικό Γραμματέα κ. Γιώργο Χριστοδούλου να καταθέσει στεφάνι εκ μέρους των Προσφυγικών Σωματείων της Κύπρου  «Η Λάπηθος» και «Ο Καραβάς».  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.