ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΩΤΗΡΑ ΣΤΟ WOOLWICH, Ν.ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Η Κοινότητα του Σωτήρος Χριστού στο Γούλιτς και ο Σύνδεσμος Αγγλο-Ακανθού, με ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι θα γιορτάσουν  και φέτος με κάθε λαμπρότητα τη Γιορτή του Χρυσοσώτηρα και προσκαλούν εγκάρδια τους συμπατριώτες μας στους εορτασμούς της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. 

Την Κυριακή 5 Αυγούστου – Όρθρος και Θεία Λειτουργία.  9-12 μ..

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Γρηγορίου. Θα τελεσθεί αρτοκλασία και λιτάνευση της Θείας και Ιεράς Εικόνας της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού. Μετά θα επακολουθήσουν στο καταπράσινο, ειδυλλιακό προαύλιο της Εκκλησίας διάφορες εκδηλώσεις, Κυπριακοί και Ελληνικοί χοροί με χορευτικό συγκρότημα. Θα υπάρχουν στο προαύλιο της Εκκλησίας, πολλά τραπεζάκια με διάφορα αντικείμενα, τροφές ρούχα κτλ, σουβλάκια και νηστήσιμα, διάφορα λογοτεχνικά βιβλία  και πολλά παιδικά παιχνίδια. Στο χωλ της Εκκλησίας, η Φιλόπτωχος Αδελφότητα θα πουλάει σε χαμηλές τιμές καφέδες, λουκουμάδες, γλυκά, μαχαλεπί, νηστήσιμα κτλ.

Το απόγευμα στις 3.15 μ.μ. θα γίνει Παράκληση της Θεοτόκου Μαρίας και θα μνημονευτούν τα ονόματα ζώντων και τεθνεώτων, των αγνοουμένων και εκτελεσθέντων Κυπρίων αδελφών μας. 

Ο Ιερός Ναός του Σωτήρος Χριστού Woolwich και Περιχώρων βρίσκεται στη διεύθυνση: Upper Wickham Lane, Welling, Kent DA16 3PR (Τηλέφωνα ναού: 020 8617 3060, 020 8855 8116 ή 0771 8899 895 (Ιερέας)  και εξυπηρετείται από το τραίνο στο σταθμό Welling από το Charing Cross (χρόνος διαδρομής 35 λεπτά) και τα λεωφορεία 96, 422 και 51 σταματούν έξω από την εκκλησία.

Ελπίζουμε ότι θα έχουμε τη χαρά να σας έχουμε και φέτος μαζί μας για να αξιωθούμε να γιορτάσουμε τη Θεία Μεταμόρφωση του Σωτήρος Χριστού.

Με πολλές ευχές και αγάπη,

Ο Ιερατικώς Προϊστάμενος π. Μιχαήλ Παζίνας

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βάσος Βασιλείου

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγγλο-Ακανθού Γεώργιος Παπαφώτης

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.