Στο χειρουργείο πρώην πορνοστάρ και νυν σπορτκάστερ

Τη χτύπησε δίσκος του χόκεϊ στο στήθος και της το… ξεφούσκωσε

Ο πόνος από το χτύπημα του “πακ” [παίκτες] δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτόν που νιώθει όταν χάνουν οι αγαπημένοι της Κάπιταλς, δήλωσε η Μία Καλίφα.

Στο χειρουργείο πρόκειται να μπει σύντομα η Μία Καλίφα, η 25χρονη πρώην πορνοστάρ και νυν σπορτκάστερ η οποία είχε ένα μάλλον παράξενο ατύχημα εν ώρα εργασίας.

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, η σέξι καλλονή με το σιλικονάτο μπούστο παρακολουθούσε και μετέδιδε έναν αγώνα χόκεϊ επί πάγου όταν ξαφνικά ο βαρύς δίσκος που χτυπούν με τα μπαστούνια τους οι παίκτες (πακ) προσγειώθηκε πάνω στο αριστερό της στήθος και της το… ξεφούσκωσε.

Το ατύχημα της εντυπωσιακής 25χρονης, που έχει στο παρελθόν της μια αρκετά πετυχημένη καριέρα στο πορνό, συνέχη στον αγώνα των Ουάσινγκτον Κάπιταλς, της αγαπημένης της ομάδας. Επρόκειτο για ένα αρκετά επώδυνο χτύπημα, αφού ο δίσκος αυτός είναι αρκετά βαρύς και εκτοξεύεται με μεγάλη δύναμη όταν τον χτυπούν οι παίκτες. Στο παρελθόν έχουν συμβεί αρκετά σοβαρά ατυχήματα με απρόσεκτα χτυπήματα παικτών, που στέλνουν το πακ στο κοινό και… όποιον πάρει ο χάρος.

Η Αμερικανίδα με καταγωγή από τον Λίβανο περιέγραψε την τραυματική σκηνή στην Daily Star: «Καθόμουν πίσω από το προστατευτικό τζάμι όταν ξαφνικά βλέπω το πακ να περνάει από πάνω. Ούτε που κατάλαβα πώς συνέβη. Επιασα αμέσως το στήθος που και δεν ήθελα να το αφήσω, γιατί πίστευα ότι θα πλημμύριζε ο τόπος με αίμα. Το θετικό είναι ότι θα κρατήσω το πακ ως αναμνηστικό», είπε η καλλονή.

Όπως εξήγησε, θα πρέπει σύντομα να μπει στο χειρουργείο για να επιδιορθώσει το «ξεφούσκωμα» που προκάλεσε το χτύπημα.

Πάντως, οφείλει κανείς να αναγνωρίσει το αθλητικό πνεύμα της Καλίφα, αφού όπως δήλωσε ο πόνος από το χτύπημα του πακ δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτόν που νιώθει όταν χάνουν οι αγαπημένοι της Κάπιταλς.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.