Τουρκάλα έφαγε 255 shish kebab για να πάρει ένα… iPhone

Eίναι φοιτήτρια ηλικίας 21 ετών, μόλις 40 κιλά και τη λένε Σερέν Γιλμάζ. Καταλαβαίνει εύκολα κανείς από πού είναι. Αυτό που δεν μπορεί όμως να καταλάβει είναι, το πόσα σις κεμπάπ μπορεί να φάει… μονοκοπανιά.

Αυτή λοιπόν η λεπτεπίλεπτη κοπέλα, σήκωσε το… γάντι της πρόκλησης ενός διαγωνισμού εστιατορίου στην Αττάλεια. Ο επιχειρηματίας προφανώς για διαφήμιση έβαλε έπαθλο ένα smartphone γι αυτόν που θα μπορούσε να φάει τα περισσότερα σις κεμπάπ με τη… μία!

Η Γιλμάζ λοιπόν που μπήκε λόγο του βάρους της σαν το απόλυτο αουτσάιντερ στη διαδικασία και κανείς δεν “πόνταρε” τίποτα σε αυτήν, ούτε λίγο, ούτε πολύ, κατέβασε 255 σις κεμπάπ, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοικτό!..

Για να μπορέσει να το κάνει αυτό, ήπιε 3 ποτήρια αϊράνι (το αφρογιάουρτο καλά κτυπημένο με αλάτι που θεωρείται απόλυτα χωνευτικό) και δύο ποτήρια νερό. Εκτός από το smartphone αξίας 5.500 τουρκικών λιρών κέρδισε και το δικαίωμα να τρώει επί πέντε μήνες στο εστιατόριο χωρίς να πληρώνει, πέραν βέβαια του ότι κέρδισε την εκτίμηση όλων. Προφανώς, αν τρώει τόσο επί 5 μήνες καθημερινά που έχει το δικαίωμα του δωρεάν, ο επιχειρηματίας το έκλεισε το μαγαζί…

«Νόμιζα ότι θα έσκαγε το στομάχι μου. Σκοπεύω να βελτιώσω σύντομα το ρεκόρ μου» είπε η Γιλμάζ που μετά το… “γευματάκι” της, ζυγίστηκε 7 κιλά περισσότερα και ήταν 47.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.