«Θερμή» υποδοχή στην Πάρις Χίλτον στα Κατεχόμενα …Η πατσαβούρα πήγε στα κατεχόμενα για να προωθήσει το… άρωμα της!

Η προκλητική ανάρτησή της πριν από την άφιξη

Σε πολιτικοποιημένη φιέστα μετέτρεψε το ψευδοκράτος την επίσκεψη της Πάρις Χίλτον στα κατεχόμενα στο πλαίσιο της προώθησης του νέου της αρώματος.

Την πλούσια κληρονόμο της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων έσπευσε να υποδεχθεί στο αεροδρόμιο Ερτζάν της Τύμπου ο υπουργός Τουρισμού του ψευδοκράτους, Φικρί Ατάογλου, εκλαμβάνοντας προφανώς την άφιξή της ως μια σπάνια ευκαιρία διεθνούς προβολής των κατεχομένων. Της χάρισε μάλιστα ένα καδραρισμένο κέντημα.

Το «κακό κορίτσι» της showbiz πόζαρε στο φακό με θαυμαστές της και δήλωσε, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ενθουσιασμένη για την εκεί επίσκεψή της και την εμφάνισή της σε εκδήλωση στο νέο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Limak στην Βοκολίδα της επαρχίας Αμμοχώστου.

FHM (Australia) 2003.

Τα κατεχόμενα ήταν ένας από τους σταθμούς της ευρωπαϊκής της περιοδείας για την προώθηση του αρώματός της, που περιλαμβάνει επίσης επισκέψεις στην Ίμπιζα, το Βουκουρέστι και το τουριστικό θέρετρο Mamaia στη Μαύρη Θάλασσα.

Η επίσκεψή της ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 28 Ιουλίου και είχε αναβληθεί λόγω των αρχικών αντιδράσεων, αλλά τελικά πραγματοποιήθηκε. Την παραμονή της άφιξής της

η Πάρις Χίλτον είχε προκαλέσει με μια ανάρτησή της στο Twitter , όπου ανέφερε το ψευδοκράτος ως «Βόρεια Κύπρο», μολονότι δεν υπάρχει καμία χώρα στον κόσμο που να το αναγνωρίζει πλην της Τουρκίας…

ΣΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.